Aquesta vol ser una escudella lleugera
Ingredients per dues persones:
2 ales de pollastre
1 carpó de pollastre
1 tros de cap de costella de be
1 os de pernil
pilota feta de carn picada de tocino, un ou, all, julivert i farina
Apit
1 porro
2 patates mitjanes

Arrós amb verdures i gamba vermella
Ingredients per a dues persones:
Dos all, 1 pebrot vert, 1/2 pebrot vermell, 200 grs. de mongeta tendra, 4 carxofes, 1/2 kg de musclos, 8 o 10 gambes vermella, oli, 2 tassetes d'arròs i aigua.
Preparació:
Es sofregeix l'all tallat en làmines, procurant que no es cremi.S'hi afegeix el pebrot vert i vermell a tires i la mongeta tendra a trossets petits, al final la carxofa de cada 1/4 de carxofa tallar-les en 3 trossos, i es continua sofregint.
S'hi afegeixen les gambes, sofregint-les un moment
Per un altre banda, es couen els musclos.S'hi afegeix l'aigua i un cop bulli, s'hi tira l'arròs i es deixa coure durant 15 minuts. i bon profit....
Estofat de cap de costella de bé amb verdures
cap de costella de be sofregit |
3/4 de Kg. de cap de costella de be
1 pebrot vert
1/2 pebrotvermell
1 ceba
dos porros
i patates o fideus
Cap de costella de be amb les verdures |
Preparació: Es sofregeix el tall fins que enroseigi i es cogui una mica i es separa del foc. En el mateix oli s'hi posa els pebrots, una mica després, la ceba i els porros fins que també estiguin enrosits. S'hi afegeix la carn i aigua i que cogui tot durant una mitja hora, s'hi afegeix les patates o els fideus foradats fins que estigui cuit. Si el que s'hi afegeix son fideus, convindràcoure la carn més estona abans de posar-los.