Primers plats

Escudella de galets petits
Aquesta vol ser una escudella lleugera

Ingredients per dues persones:
2 ales de pollastre
1 carpó de pollastre
1 tros de cap de costella de be
1 os de pernil
pilota feta de carn picada de tocino, un ou, all, julivert i farina
Apit
1 porro
2 patates mitjanes

Preparació: Es posa al foc una olla amb 2 lts.i 1/2 d'aigua s'hi afegeix tota la carn exepte la pilota es deixa que bulli una mitja hora i s'hi afegeix la resta, les patates, la pilota i la verdura i es deixa bullir 1h1/2més. Una vegada tot cuit, es cola i al brou s'hi posa els galets petits. La carn d'olla la pilota, dues ales, el cap de costella i les patates es poden servir com a segon plat. 
Arrós amb verdures i gamba vermella                               

Ingredients per a dues persones:  
Dos all, 1 pebrot vert, 1/2 pebrot vermell, 200 grs. de mongeta tendra, 4 carxofes, 1/2 kg de musclos, 8 o 10 gambes vermella, oli, 2 tassetes d'arròs i aigua.
                                                                            

Preparació:
Es sofregeix l'all tallat en làmines, procurant que no es cremi.
S'hi afegeix el pebrot vert i vermell a tires i la mongeta tendra a trossets petits, al final la carxofa de cada 1/4 de carxofa tallar-les en 3 trossos, i es continua sofregint.
S'hi afegeixen les gambes, sofregint-les un moment
Per un altre banda, es couen els musclos.
S'hi afegeix l'aigua i un cop bulli, s'hi tira l'arròs i es deixa coure durant 15 minuts. i bon profit....


 
Estofat de cap de costella de bé amb verdures

cap de costella de be sofregit
 Ingredients per a dues persones:
3/4 de Kg. de cap de costella de be
1 pebrot vert
1/2 pebrotvermell
1 ceba
dos porros
i patates o fideus


Cap de costella de be amb les verdures
Preparació:  Es sofregeix el tall fins que enroseigi i es cogui una mica i es separa del foc. En el mateix oli s'hi posa els pebrots, una mica després, la ceba i els porros fins que també estiguin enrosits. S'hi afegeix la carn i aigua i que cogui tot durant una mitja hora, s'hi afegeix les patates o els fideus foradats fins que estigui cuit. Si el que s'hi afegeix son fideus, convindràcoure la carn més estona abans de posar-los.