![]() | |
Ingredients |
Ingredients: 600 grs. de farina de força
4 ous
1 got de sucre (150 grs.)
1 sobre de llevat tipus Royal
1 copeta d'anís
1 got d'oli de girasol
Preparació:
En un bol s'hi posen les clares dels 4 ous i es munten a punt de neu
S'hi afageix els rovells, el sucre i es remena perquè es desfaci, s'hi afageix el llevat, l'anís i l'oli....
![]() |
a continuació s'hi va tirant la farina passada per un colador perquè quedi ben distribuida per la barreja i es va remanant amb una cullera de fusta....
fins que la massa es desprengui del bol amb l'ajuda de la farina.
Quan s'ha després del tot, sobre el marbre, hi tirerem una mica de farina per acabar de treballar la massa
![]() |
Un cop la massa no s'enganxa al marbre, n'anirem agafant trossets i farem com un xurro que enganxarem pels extrems formant una rotllana
"la rosquilla".
![]() |
Les anirem fregin a mig foc, amb l'oli de girasol.
Quan estiguin rosses, les retirarem del foc i les deixarem sobre paper absorvent fins el moment de deixar-les a la safata.
Amb l'ajuda d'un colador passarem el sucre glaç que haurem preparat a banda i banda de les "rosquilles".
Es pot acompanyar amb un gotet de vi dolç, nosaltres les varem acompanyar amb vi de nous preparat per l'Àngels.
I bon profit!!!!!